FAQ 5: Is de Krijgersvakschool iets voor mij?

comfortzone“Leven als Krijger? Dat is voor mij niet weggelegd. Ik hecht enorm aan mijn comfortzone en het woord ‘uitdaging’ alleen al maakt me rillerig. Is de Krijgersvakschool dan wel iets voor mij?”

Nee. Vooral niet doen. Als je naar de Krijgersvakschool gaat loop je namelijk het risico dat je je comfortzone verlaat en er plezier in gaat krijgen om verder te kijken. Naar jezelf. Wie je bent. Waar je kracht en talent ligt. Hoe je iets kunt toevoegen aan de wereld om je heen, ook als je die het liefste heel klein houdt. Het zou zelfs kunnen gebeuren dat je er mensen ontmoet die je zo leuk vindt dat je het met hen samen wel aandurft om voorzichtig veranderingen in je leven uit te proberen.

De Krijgersvakschool is niet vrijblijvend. Als je er heen gaat wordt de Krijger in je wakker, hoe vast die ook sliep. En die Krijger wil iets betekenen, wil grenzen verkennen, wil uitproberen hoe en wat er nog meer kan. Meer dan dit. Niet doen dus, die Krijgersvakschool, als je hecht aan een rustig bestaan in je comfortzone.

Laat me met rust! Ik ben geen Krijger en ik kom op de Open Poortdag kijken waarom ook alweer, want je weet maar nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *